Logo gemeentenieuwsonline.nl

Gratis lezing: Wet van de aantrekkingskracht

Heidi Schuring
Heidi Schuring (Foto: Jamie Stoffels)

BEMMEL - Zondag 3 november geeft Heidi Schuring tijdens de ‘Natuurlijk Welzijn Lingewaard-beurs’ een lezing over de ‘Wet van de Aantrekkingskracht’ van 13.30 tot 14.30 uur in de Theaterkerk in Bemmel. Gratis entree voor beurs en lezing.

Je herkent het vast wel, je bent druk. Je hoofd is vol en ergens weet je ook dat je het anders zou willen, maar hoe? Heb je ooit gehoord van ‘de Wet van de Aantrekkingskracht’? Mijn naam is Heidi Schuring, ik ben 49 jaar en expert in positieve mindset. Naast het geven van workshops, coach ik mensen die meer willen genieten en meer plezier uit hun leven willen halen. Dit door de Wet van de Aantrekkingskracht toe te passen.

In deze tijd waarin burn-out een begrip is geworden, ga ik je laten zien dat veel te maken heeft met het niet meer in één lijn zijn met jezelf. We missen vaak de verbinding tussen ons hoofd en ons hart. Pas als die verbinding tot stand is gekomen, gaat de energie stromen. Dan kun je gaan staan voor wie je werkelijk bent en creëren wat jij wil. Naast deze lezing is Heidi als standhouder op de beurs aanwezig voor vragen en/of kennismaking. Meer informatie staat op www.heidischuring.nl.

Meer berichten