Logo gemeentenieuwsonline.nl
Koor Feelin'Good. (foto: Isabel Jansen / IsabelShoots)
Koor Feelin'Good. (foto: Isabel Jansen / IsabelShoots) (Foto: Isabel Jansen / IsabelShoots)

Jubileum concert Feelin' Good

HUISSEN - Zondag 17 november viert in de Zandse Kerk het koor Feelin’Good -een gemengd koor uit Huissen- zijn derde lustrum.

Met veel enthousiasme brengen we een breed repertoire ten gehore, van muziek uit de jaren zestig en zeventig tot actuele hits en musicalnummers. Deze nummers zijn overwegend Engelstalig, maar ook andere talen worden niet geschuwd. Het koor met meer dan vijftig leden bestaat uit sopranen, mezzosopranen, alten, tenoren en bassen. Dit alles onder leiding van dirigent Piet van der Sanden. Iedere woensdagavond repeteert het van 20.00 tot 22.00 uur in de protestantse kerk, Raadhuisplein 35 in Huissen.

"Op 17 november 2019 vieren wij ons 15-jarig jubileum met een feestelijk concert in de Zandse Kerk in Huissen. We worden tijdens dit jubileumconcert muzikaal begeleid door professionele muzikanten. Naast solisten uit ons eigen koor, zullen er ook gastsolisten te horen zijn." Aanvang concert 14.30 uur.

"Wilt u dit unieke concert bijwonen, dan kunt u kaarten reserveren à 7,50 euro per stuk bij de penningmeester Hans Stoffels per email: bergenden@hotmail.com met opgave van het gewenste aantal en door betaling op onze bankrekening NL 03 RABO 0384019315 t.n.v. Koor Feelin Good o.v.v. kaarten jubileumconcert.

De kaarten kunt u op de dag van het concert ophalen bij de ingang van de kerk, graag voor 14.00 uur." Uiteraard zijn er ook nog kaarten bij aanvang van het concert te verkrijgen, maar het aantal is beperkt; reserveren is verstandig.

Meer berichten