Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kennis delen tijdens de Studiekring 50+.
Kennis delen tijdens de Studiekring 50+.

Houd je hersenen actief tijdens de Studiekring 50+

LINGEWAARD - Vanaf oktober 2019 kunnen 50-plussers meedoen aan de Studiekring 50+ in Bibliotheek Huissen of Bibliotheek Gendt. Tijdens deze driewekelijkse bijeenkomsten praten de deelnemers met elkaar over zelfgekozen onderwerpen. Van het laatste nieuws tot gebeurtenissen uit het verleden.

De laatste ontwikkelingen rond de Brexit, energieneutrale huizen, de nieuwste roman van Adriaan van Dis of ingrijpende plannen van de gemeente in jouw wijk….. onderwerpen die allemaal voorbij kunnen komen tijdens de Studiekring 50+. Vind je het leuk om met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen over uiteenlopende onderwerpen? Of om zelf een presentatie te geven over een onderwerp waar je veel vanaf weet? Sluit je dan aan bij de Studiekring 50+ in Bibliotheek Gendt of Bibliotheek Huissen De studiekring komt één keer per drie weken bij elkaar. De kosten bedragen voor bibliotheekleden 30 euro en voor niet-leden 40 euro.

Sociaal contact

De Bibliotheek Gelderland Zuid vindt het belangrijk dat senioren actief mee blijven doen aan de maatschappij. Deelname aan de Studiekring is een mooie manier om nieuwe mensen te ontmoeten en de hersenen actief te houden. De studiekring in Bibliotheek Huissen start op 22 oktober om 10.00 uur en in Bibliotheek Gendt op 25 oktober om 10.00 uur.

Aanmelden voor de Studiekring 50+ kan door een mailtje te sturen naar programmamaker Magda Steegh via msteegh@obgz.nl. Meer informatie staat op www.obgz.nl/agenda.

Meer berichten