Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Toon Hendriksen)
(foto: Toon Hendriksen) (Foto: Toon Hendriksen)

De Middeleeuwse Wandeltocht: een beleving!

DOORNENBURG - Stichting deBol organiseerde voor de dertiende keer de Middeleeuwse Wandeltocht op zaterdag 5 oktober in Doornenburg. De Middeleeuwse Wandeltocht, een tocht anders dan anders, niet alleen maar inschrijfgeld betalen maar een tocht met heel veel extraatjes en vooral een bijzondere sfeer!

Het was druk in Doornenburg, de rommelmarkt van Sint-Sebastianus werd goed bezocht en zoals ieder jaar was er op de eerste zaterdag van oktober de 'deBol Middeleeuwse Wandeltocht' met start en finish bij kasteel Doornenburg!

De deelnemers konden kiezen tussen een route van 25 km of 17,5 km en de schone jonkvrouwen van deBol zorgden voor een welkome ontvangst, een lekker kopje koffie bij Fort Pannerden, een heerlijke lunch bij de NH Kerk aan de dijk in Gendt en bij de finish kreeg iedereen een heerlijk drankje ter afsluiting van deze zeer geslaagde tocht! Bovendien hadden onze 'goed weer engelen boven' voor fantastisch wandelweer gezorgd!

De routes liepen door de schitterende natuurgebieden rond Doornenburg en Gendt. De wandelaars hebben genoten van een bijzonder wandelevenement.

Het bestuur van deBol kijkt met heel veel plezier terug op een zeer geslaagde dertiende Middeleeuwse Wandeltocht en willen alle deelnemers, maar zeker ook de vrijwilligers die mee geholpen hebben met het bepijlen van de routes, het verzorgen van de lunch en de gastvrijheid bij kasteel Doornenburg, Fort Pannerden en de NH Kerk in Gendt bedanken voor hun inzet, zonder al deze enthousiaste mensen zou deze tocht nooit zo goed zijn verlopen!

Meer berichten