Heisterkoor Bemmel. (foto: Theo Meurs)
Heisterkoor Bemmel. (foto: Theo Meurs) Foto: Theo Meurs

Heisterkoor zingt op korenavond in Angeren

Algemeen

Angeren - Het Heisterkoor uit Bemmel zingt zaterdag 26 oktober op de jaarlijkse korenavond in Angeren. Deze avond, georganiseerd door Sasa-koor Zang en Vreugde, staat vooral in het teken van zingen en het plezier dat men eraan beleeft. Ook diverse andere koren laten van zich horen.

De korenavond vindt plaats in het Dorpshuis aan de Emmastraat 23 in Angeren en begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.Het Heisterkoor is een springlevend, gezellig koor van zo’n 35 leden dat het plezier in zingen met elkaar deelt. In 2019 zong het koor onder andere al in het Openluchtmuseum in Arnhem en nam het deel aan het korenfestival Buiten Gewoon Zingen in Culemborg. Het koor staat onder de enthousiaste en inspirerende leiding van Mathijs Dubbeldam en wordt op piano begeleid door de talentvolle Jenny Chen. Het repertoire is veelzijdig en bestaat zowel uit licht klassieke als hedendaagse liederen die veelal vierstemmig ten gehore worden gebracht.

Op dit moment is er een ledenstop voor sopranen en alten, maar voor tenoren (dames en heren) en bassen is er nog voldoende plaats. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Carla Remeijn (0481 425498) of Caroline Bremer (info@heisterkoor.nl) óf loop gerust eens even binnen tijdens de wekelijkse repetitieavond op woensdag van 20.00 - 21.30 uur in De Kinkel aan de Van Ambestraat 1 in Bemmel.

Uitgelicht

Digitale krant