Gerdien Jansen.
Gerdien Jansen.

Gratis lezing: Het belang van verbinding

Algemeen

BEMMEL - Zondag 3 november geeft Gerdien Jansen tijdens de ‘Natuurlijk Welzijn Lingewaard-beurs’ een lezing over ‘Het belang van verbinding’ van 15.00-16.00 uur in de Theaterkerk in Bemmel. Gratis entree voor beurs en lezing.

In een wereld van polarisatie, waarin we steeds vaker tegenover elkaar komen te staan, is het uiterst belangrijk om in verbinding te blijven. In de kern wil ieder mens ergens bij horen, want hoor je er niet bij, dan sta je alleen. En als je alleen staat ben je kwetsbaar… en kwetsbaarheid triggert je angsten. En je angsten tegemoet treden vraagt moed…
We kunnen moed tonen wanneer we zelfverzekerd zijn. Dit is de meest voorkomende vraag van ouders en kinderen die voor ondersteuning en begeleiding naar de kindercoachpraktijk komen. Een grote groep kinderen geeft aan dat hun wens is dat ze meer vertrouwen hebben in zichzelf, meer geloven in zichzelf en meer zouden willen durven. Moedig zijn dus!

Gerdien Jansen was ruim 20 jaar werkzaam in het basisonderwijs en besloot in 2013 haar hart te volgen en als kindercoach aan de slag te gaan. Naast kindercoach is zij Rots & Water trainer, kinderyoga docent en docente aan de opleiding Magie van Kindercoaching. Ook schreef ze het boek ‘de Sterrenplukmachine’. Zij vertelt op de beurs over het belang van verbinding met pakkende voorbeelden en mooie inzichten.

Uitgelicht

Digitale krant