Logo gemeentenieuwsonline.nl

Ton Wannet speler van de maand

BEMMEL - Het oogstrelende spel van Ton Wannet bij TTV Essentia heeft ervoor gezorgd dat hij de geliefde titel “Speler van de maand” in de wacht heeft weten te slepen.

In de eerste negen wedstrijden van het seizoen stapte hij liefst acht keer als winnaar achter de tafel vandaan. Zijn vliegensvlugge voetenwerk is een duidelijk een krachtig element van zijn spel. Maar ook zijn gevarieerde linkshandige spel is voor menig tegenstander moeilijk af te stoppen. Kortom, zijn kwaliteiten kwamen goed uit de verf. Ton Wannet streeft er naar deze vorm vast te houden richting de clubkampioenschappen in januari 2020. Met deze vorm zal hij de torenhoge favoriet zijn om de felbegeerde titel binnen te slepen.

"Ook zin om een balletje te komen spelen? U bent welkom op een vrijdagavond (senioren vanaf 20.15 uur) of dinsdagmiddag (55+ers vanaf 14.00 uur) in De Schaapskooi in Bemmel. Ook de jeugd is welkom. Zij spelen op vrijdagavond om 18.15 uur (beginners) en om 19.15 uur (gevorderden). Meer informatie? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl of stuur ons een bericht via de Facebook-pagina van TTV Essentia."

Meer berichten