Logo gemeentenieuwsonline.nl
BOS ogst applaus tijdens festival in Beusichem. (foto: G. Koopman)
BOS ogst applaus tijdens festival in Beusichem. (foto: G. Koopman) (Foto: G. Koopman)

BOS en Schip Ahoy samen voor KiKa

HUISSEN - BOS, Betuws Orkest Senioren, en zeemanskoor Schip Ahoy slaan de handen ineen en geven samen een concert ten bate van KiKa.

Schip Ahoy geeft meerdere concerten per jaar in de regio en in het land. Het koor staat bekend om de meeslepende wijze waarop het een gevarieerd repertoire, waaronder natuurlijk zeemansliederen, op de bühne brengt. BOS, opgericht eind 2018, timmert in die korte periode al flink aan de weg en is inmiddels geen onbekende meer in de regio. Het orkest heeft een geheel eigen sound en al enkele succesvolle optredens achter de rug. Het brengt eigen bewerkingen van vlotte aanstekelijke nummers waarmee ze volop lof oogsten.

En natuurlijk wordt er ook gezamenlijk gespeeld en gezongen. Kortom, een middag die u niet mag missen, gezellig, sfeervol, luisterrijk en waarmee u ook nog eens een goed doel steunt. Dat alles in de prachtige ambiance van de tot theater omgebouwde Zandse Kerk aan de Van Wijkstraat in Huissen op zondag 24 november om 14.30 uur. De entree is 7,50 euro, inclusief een kop koffie of thee. Voorverkoop via gdeb6870@gmail.com of aan de zaal, deze is open vanaf 14.00 uur.

Meer berichten