Samen op pad, zo gezellig! (foto: Van Eechoud)
Samen op pad, zo gezellig! (foto: Van Eechoud) Foto: v.Eechoud

Met z'n allen op pad... zo gezellig!

Algemeen

BEMMEL - Voor alle kinderen en ouders die zo enthousiast waren bij de deBol junior Avond4Daagse in Bemmel:

"Weten jullie nog hoe gezellig en fijn het was om vier avonden samen met je vriendjes en vriendinnetjes te wandelen? In mei liepen er wel 1200 kinderen met hun ouders en of opa’s en oma’s mee en het werd een groot wandelfeest! Volgend jaar in 2020 organiseren wij de dertiende keer die Avond4Daagse van 12 - 15 mei, schrijf dat maar alvast in je nieuwe agenda!

Jullie hebben laten zien dat jullie makkelijk 5 of 7,5 km kunnen wandelen en jullie hebben bewezen dat je genoeg lucht hebt om zo’n prestatie te leveren maar er zijn heel veel mensen en ook kinderen die dat niet meer kunnen omdat ze zieke longen hebben. Nu vragen wij, de organisatie van de A4D, jullie om op zondag 3 november mee te komen wandelen met de eerste LongLoop in Nederland voor meer onderzoek voor gezonde longen!

Wat zou het fantastisch zijn als we heel veel kinderen met hun ouders om 09.30 uur bij de start zien, die eerst de 'ereronde' gaan lopen en daarna kiezen voor een route van 3 - 5 of 10 kilometer. En nog mooier zou zijn als al die kinderen zich laten sponsoren door familie et cetera en met z’n allen een groot bedrag bij elkaar lopen voor dit goede doel! Jij doet toch ook mee? Schrijf in! Tot ziens op 3 november bij De Kinkel! Informatie: www.debolbemmel / www.longloop.n./bemmel."

Uitgelicht

Digitale krant