Logo gemeentenieuwsonline.nl
Het bestuur van de BOL gaat ervoor! (foto: Rianne Willemsen)
Het bestuur van de BOL gaat ervoor! (foto: Rianne Willemsen) (Foto: Rianne Willemsen)

Inschrijving voor de LongLoop

BEMMEL - "Help mee aan onderzoek naar gezonde longen! Misschien bent u het vergeten maar wilt u dolgraag meehelpen aan onderzoek naar longziekten!

Dat kan, want de dames van stichting deBol in Bemmel houden op zondag 3 november de eerste LongLoop in Nederland, een sponsor-wandeltocht van 3 -5-10 km en een speciale ereronde van 600 m. Een symbolische ronde om stil te staan bij iedereen met een longziekte, die zelf geen lucht meer heeft om mee te kunnen lopen.

Zondag 3 november gaat een bijzondere dag worden! Loco-burgemeester Helga Witjes zal om 09.30 uur het startsein geven voor de ereronde van eerste longloop in Nederland bij De Kinkel. De Dreumels uit Bemmel zal daarbij zorgen voor vrolijke muziek. Na de ereronde kan iedereen starten voor een route van 3, 5 of 10 km. Voor de 10-km lopers is er onderweg een rustpauze bij Ambacht Haalderen. In De Kinkel is de hele dag muziek en natuurlijk kunt u daar nog gezellig napraten!

Meldt u aan bij: longloop.nl/bemmel, geef op hoeveel kilometer u gaat lopen en hoeveel geld u denkt op te halen. De dames van deBol zullen op donderdag 24 en 31 oktober in het winkelcentrum in Bemmel zijn voor informatie en ook bij hen kunt u zich opgeven; deBol geeft uw deelname dan direct door aan het Longfonds! In Bemmel kán alles, zeggen ze! Dus doen – nu ! Laten we 'alles kan' waar maken! Informatie: www.debolbemmel.nl / 06 54975063 – 0622540214 of www.longloop.nl/bemmel.

Meer berichten