Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Vijftien jaar smartlappenkoor Lingewaard

BEMMEL - Zaterdag 26 oktober viert Smartlappenkoor Lingewaard haar 15-jarig bestaan in hun honk De Roskam in Bemmel. Zij nodigt oud-leden van harte uit zich hiervoor aan te melden op info@slk-lingewaard.nl.

Het feest zal uiteraard gepaard gaan met veel gezang samen met smartlappenkoren 't Ploegje uit Doornenburg en Ochaarm uit Groesbeek. In vijftien jaar is Smartlappenkoor Lingewaard gegroeid naar 44 dames en 20 heren uit de regio en daar buiten. Allemaal liefhebbers van gezellig samen zingen. Onder de sublieme leiding van Harry Demon, die tevens de begeleidende muziek arrangeert en verzorgt, repeteren zij elke donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in zaal De Meierij van De Roskam.

Het koor treedt op in diverse instellingen en op festivals. Tevens organiseert het koor, elke tweede zondag van juli, in het centrum van Bemmel op vijf podia met twintig koren hun Korenfestival Bemmel Zingt. Ook is er dan een rommelmarkt, attributen voor de kinderen en zijn de winkels en horeca geopend. Dit alles in samenwerking met de Ondernemersvereniging Bemmel en dankzij de vele sponsoren en vrijwilligers. Mede door al die activiteiten is er een sterke saamhorigheid ontstaan waar zij trots op mogen zijn. Trekt dit koor je aan, meld dit dan op info@slk-lingewaard.nl.

Meer berichten