Logo gemeentenieuwsonline.nl

Ingezonden brief

28 juli moest 28 juni zijn

28 juni 2019 ben ik aangefietst op de Dorpstraat in Gendt, voor de deur van de barbier. Hier waren velen behulpzaam, heel erg bedankt daarvoor!
Toch is er één iemand die mij tijdens de situatie al die tijd in de rug gesteund heeft, helaas weet ik niet hoe de betreffende vrouw heet en ik heb niet goed kunnen zien/ onthouden hoe zij eruit ziet. Ik zou haar ontzettend graag persoonlijk willen bedanken voor de hulp, en ik zou het fijn vinden dat deze vrouw mijn blijk van waardering en dank te zien/ horen krijgt.
Mocht de desbetreffende vrouw dit lezen. Heel erg bedankt voor alle hulp en steun! Zou u dan contact willen opnemen met mij via de krant, dan kan ik u persoonlijk bedanken. Indien iemand weet hoe deze behulpzame vrouw heet, zou ik dit graag vernemen.

Hartelijke groet,
Marian Balk

Wordt u ook vrijwilliger bij de Zonnebloem?

GENDT - Enige tijd geleden heeft De Zonnebloem Gendt in deze krant een oproep geplaatst om mensen te interesseren vrijwilliger te worden. Dit heeft wel enkele reacties opgeleverd. "Maar we kunnen nog meer aanvulling van ons team gebruiken."

"Misschien heeft u onlangs gehoord van de busreis die De Zonnebloem heeft georganiseerd voor haar gasten. Ruim 40 mensen, velen met rolstoel of rollator, hebben een geweldige dag gehad op de Passiflora Hoeve in Harskamp en hebben in Garderen de zandsculpturen bewonderd. Een dagje uit, wat deze mensen zonder hulp van vrijwilligers niet kunnen meemaken. De dankbaarheid en blijde gezichten aan het einde van de dag geeft de vrijwilligers enorm veel voldoening.

Wilt u ook een helpende hand uitsteken bij een van onze volgende activiteiten? Als u zich meldt bij onze secretaresse, zonnebloem13@gmail.com, krijgt u meer inlichtingen om misschien binnenkort eens mee te draaien. U kunt ook bellen naar José Joosten 0481 421670."

Meer berichten