Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kamerkoor Nomen Nescio.
Kamerkoor Nomen Nescio.

Kamerkoor Nomen Nescio zoekt projectzangers

ARNHEM - Volgend jaar op 4 mei voert Kamerkoor Nomen Nescio de Holocaust Cantata uit.

In mei 2020 is het 75 jaar geleden dat de 2e Wereldoorlog in Nederland eindigde. Een speciaal moment om bij stil te staan: de gouden glans van de vrijheid gaat vergezeld van de donkere schaduw van lijden en geweld. Kamerkoor Nomen Nescio wil bij de herdenking van de oorlogsslachtoffers graag een bijdrage leveren en heeft hiervoor een passend en zeer indrukwekkend werk uitgekozen: de Holocaust Cantata van de Amerikaanse componist Donald McCullough.

Voor dit concert is Nomen Nescio nog op zoek naar enthousiaste en geoefende koorzangers die het koor op projectbasis willen komen versterken. In alle geledingen is aanvulling welkom, maar in het bijzonder worden hoge sopranen, lage tenoren en lage bassen verzocht aan te sluiten.

Nomen Nescio repeteert op woensdagavonden van 20:00 tot 22:00 uur in de kantineruimte van de VSO-school 'Mariëndael', Heijenoordseweg 5 in Arnhem. De repetities voor dit bijzondere project starten begin november. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de dirigent van Nomen Nescio, Marja Stoter: 026 3818878 / 06 11163529.

Meer berichten