Logo gemeentenieuwsonline.nl
Een scene uit 'de toverpot vol apestreken. (foto: Cindy Otters)
Een scene uit 'de toverpot vol apestreken. (foto: Cindy Otters) (Foto: Cindy Otters)

Sprookjesfestival groot succes

ARNHEM - Het Sprookjesfestival zit er voor Verteltheater Netty Gebbing weer op. Intussen doet dit verteltheater al weer zes jaar mee en dat is te merken. Het zaaltje van de Molenplaats op Sonsbeekpark te Arnhem puilde uit!

Vooral het SKAR (buitenschoolse opvang) heeft hen inmiddels ontdekt. in grote getale kwamen de kinderen met de bus uit Elst en Huissen speciaal naar hen toe gereisd. Met liefst 130 kinderen bezocht het SKAR de voorstelling 'Een toverpot vol apestreken'. Gelukkig werd deze grote groep verdeeld over de ochtend en de middag, zodat ook andere kinderen de kans kregen om te genieten van Tonia de Toverkol en Mario de Magier. Het was alle dagen druk bij dit stel en de reacties waren hartverwarmend. Een klein meisje kwam hen zelfs een knuffel geven. Ook vogel Snep wist de harten van de kinderen te veroveren. Hilarisch hoe hij steeds overal met zijn grote snavel tussen zat. Toen hij plotseling in een aap betoverd was, had iedereen wel erg met hem te doen. Uit volle borst zong het publiek het liedje om hem weer terug te toveren.
Sinds ongeveer vier jaar speelt Geert, Netty's man, ook mee. Welke rol hij ook krijgt, hij speelt ze met verve! Overal waar Netty en Geert komen, worden mensen blij. Niet alleen kinderen maar ook hun ouders stralen en glunderen volop. Nu heeft het paar even rust om zich weer op te kunnen laden voor hun volgende optreden. De Pereboot komt begin november op de Donatushof in Bemmel. Dat wordt een feestje!

Meer berichten