Logo gemeentenieuwsonline.nl

Inschrijving Gendtse Kerstmarkt

GENDT - Zondag 15 december houdt de Gendtse Winkeliers Vereniging (GWV) weer zijn jaarlijkse kerstmarkt. Ook dit jaar zal het festijn plaatsvinden op het Julianaplein en duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

Dertig kramen zullen dit jaar opgesteld staan om de inwoners van Gendt en omliggende dorpen te voorzien van leuke kerstspullen, fantastische aanbiedingen, een hapje en een drankje. Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Tante Jo uit Gendt verzorgd creatieve, gezellige en inspirerende activiteiten op het plein waardoor de Gendtse Kerstmarkt een waar gezinsfeest is. De afgelopen jaren hebben vele gezinnen elkaar dan ook getroffen op het plein. Ook dit jaar zal de Kerstman aanwezig zijn en zijn er optredens van het altijd swingende Popkoor 2000 en Dansatelier Over de Linge. Magico Entertainment René Kregting zal een ieder weer versteld laten staan van gekke trucs en lekkere popcorn.

Dit keer kan er weer ingeschreven worden om een kraam te huren. De beschikbaarheid is echter wel beperkt, dus reageer snel als je een kraam wilt huren. Om de kerstmarkt voor zowel de consument als de kraamhouder interessant te houden, zal de Gendtse Winkeliers Vereniging de kramen toewijzen. Aanmelden is mogelijkheid tot en met 30 november via info@wijnzinnig.eu. Ook voor verdere vragen kunt u terecht bij Guido Lenting van WijnZinnig Gendt.

Meer berichten