Logo gemeentenieuwsonline.nl

Mooie overwinningen voor Tweestroom Dames 1 en 4

GENDT - Donderdag 31 oktober kreeg Dames 1 de dames van Ikaros D2 op bezoek, de eerste set ging het lang gelijk op, maar gelukkig wist Tweestroom deze set binnen te slepen, daarna werden de tweede en derde set overtuigend binnen gehaald.

De laatste set kostte iets meer moeite, maar ook deze set trokken onze dames aan het langste eind. Op veld 2 kreeg Dames 4 de hekkensluiter in hun poule Vocasa D11 op bezoek, daar hadden de Tweestroom dames weinig moeite mee, alle vier de sets werden overtuigend gewonnen. Ook Dames 3 speelde thuis, zij kregen Hexagon D1 op bezoek. Helaas was dit team iets te sterk voor onze dames, zij verloren met 4-0. Heren 1 mocht daarna aan de bak, zij kregen de koploper Trivos op bezoek, de eerste twee sets werden duidelijk gewonnen, daarna liep het iets moeizamer bij de Tweestroom heren, toch werd de derde set nipt gewonnen, de vierde set was het wat rommelig, deze werd met 24-26 verloren. Dames 5 kreeg Pegasus D11 op bezoek, de eerste set was het spannend, helaas met 25-27 verloren, daarna liep het iets minder, wat resulteerde in een 4-0 verlies.

Zaterdag 26 oktober kreeg de JB1 mix Xanthos JB1 op bezoek, er werd erg wisselvallig gespeeld, dat was terug te zien in de sets, set 1 werd ruim verloren, set 2 en 3 werden vervolgens overtuigend gewonnen, in set 4 was Tweestroom de weg kwijt, deze werd ruim verloren, waarna de wedstrijd met een gewonnen vijfde set werd beslist.

Vrijdag 25 oktober ging de MB1 op bezoek bij Gemini MB1 in Elst, onze meiden boden behoorlijk tegenstand, maar ze konden geen vuist maken, er werd met 4-0 verloren.

Kijk voor het laatste nieuws op tweestroomsv.nl

Meer berichten