Logo gemeentenieuwsonline.nl
Prins Jochem de Kartrekker en hofdame Suzie. (foto: Henk Sluiter)
Prins Jochem de Kartrekker en hofdame Suzie. (foto: Henk Sluiter) (Foto: Henk SLuiter)

Keujesgat krijgt nieuwe dorpsprins

ANGEREN - Nog een paar nachten slapen en dan... weten we wie de komende twee jaar de scepter gaat zwaaien over het Keujesgat! Zaterdag 16 november is het zover. Op deze avond wordt er afscheid genomen van Prins Jochem de Kartrekker, zijn hofdame Suzie en adjudant Tom. Zij hebben de afgelopen twee jaar op voortreffelijke wijze de scepter gezwaaid over het Keujesgat.

Wie wordt de nieuwe prins, en regeert de komende twee jaar over het Keujesgat? Er wordt al veel over gesproken en er worden verschillende namen genoemd. De keuzecommissie wordt nauwlettend in de gaten gehouden; wat doen die drie mannen, waar gaan ze naar toe? Iedereen heeft zijn eigen theorie hierover. Of hun redenatie of misschien wel hun wens uitkomt blijft uiteraard geheim tot het allerlaatste moment. De spanning bij de aanstaande prins en zijn gevolg neemt toe. Bijna is de dag daar dat het grote geheim onthuld wordt. Bent u ook zo nieuwsgierig wie de komende twee jaar de scepter zwaait? Kom dan op zaterdag 16 november naar de openingsavond van AKG De Narrenpoel.

Tijdens de openingsavond wordt ook de nieuwe jeugdprins onthuld. Op deze avond zullen de verschillende groepen van dansgarde The Stars hun nieuwe dans laten zien. Zij hebben sinds dit jaar een nieuwe trainster; Sandra Huiskens. Er is dit jaar gekozen voor een andere opzet van de avond, zodat het officiële gedeelte minder lang is en er meer ruimte is voor feest! Kom het allemaal beleven en vier en dans mee met ons nieuwe prinsenpaar op muziek van DJ Mike. De openingsavond wordt gehouden in het dorpshuis, Emmastraat 23 in Angeren en begint om 20.11 uur. Entree is gratis!

Meer berichten