Logo gemeentenieuwsonline.nl
Annie Vermeulen, Wil dekkers,Thea Derks, José Burgers. (foto: Geert Burgers)
Annie Vermeulen, Wil dekkers,Thea Derks, José Burgers. (foto: Geert Burgers) (Foto: Geert Burgers)

Jubileumfeest bij Zonnebloem Doornenburg

DOORNENBURG - Zondag 3 november was het groot feest bij de Zonnebloem in Doornenburg. Het hele jaar door waren er vele activiteiten georganiseerd door de vrijwilligers, en dan zat er steeds een feestelijk tintje aan. Maar de werkelijke feestdag moest nog komen.

Om elf uur werden de zonnebloemgasten welkom geheten door de voorzitster Gerry. De zaal was mooi versierd, en de tafels aangekleed met feestelijke kleedjes en bloemen. Terwijl de gasten aan koffie met gebak zaten, kwam de schutterij met het koningspaar, harmonie en tamboers een serenade brengen aan het vijfentwintigjarig jubileum vierende Zonnebloem van Doornenburg.

De vrijwilligers hadden een lied ingestudeerd,en de gasten konden allen mee zingen. Er werden vier jubilarissen gehuldigd voor hun inzet als vijfentwintig jaar vrijwilligster, Annie Vermeulen, Wil Dekkers, Thea Derks en José Burgers. Zij werden beloond met een gouden speld en een mooie bos bloemen. Daarna kwamen Do en Co met een muzikale bingo, de sfeer zat er goed in. Regelmatig was er een drankje met een stevig hapje. Deze geweldige jubileum dag werd afgesloten met een vier gangen diner. De gasten waren helemaal onder de indruk van al het heerlijke wat men voor geschoteld kreeg.

Door de firma De Beijer werd er een beker aardbeien met slagroom geserveerd, waarvoor dank was. Ook alle sponsoren die een financiële bijdrage hebben geleverd om deze dag te doen slagen werden hartelijk bedankt. Bij het naar huis gaan kregen de Zonnebloemgasten een mooi herinnering mee met het logo van de Zonnebloem erop.

Meer berichten