Logo gemeentenieuwsonline.nl
(Foto: Fons Strijbosch)
(Foto: Fons Strijbosch) (Foto: Fons Strijbosch)

Jubilarissen samen 280 jaar bij Hendriks Coppelmans

UDEN/HUISSEN - Trouwe medewerkers zijn van onschatbare waarde. De Udense bouwgroep Hendriks Coppelmans is zich daarvan bewust en ontwikkelde vanuit de filosofie ‘fluitend naar je werk’ een personeelsbeleid dat werkt. Dat blijkt onder andere uit het aantal jubilarissen dat de onderneming op vrijdag 1 november kon huldigen.

Twaalf medewerkers vierden op deze dag hun 12½- , 25- en 40-jarig jubileum. De jubilarissen werden in Theater Markant in Uden feestelijk in de spotlights gezet. De jubilarissen maakten een spectaculaire entree. Vanaf het theaterbalkon kwamen ze één voor één via een kabelbaan naar het podium ‘gevlogen’. De medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor 280 dienstjaren zijn: Eduard van Bommel uit Odiliapeel, Koen van der Velden uit Geffen, Joris de Vroom uit Schijndel, Bas Zijlmans uit Rijen (allen 12½ jaar), Oltjan Akkerman uit Huissen, Michel Brugmans en Erik Janssen uit Uden, Pieter Driessen uit Vlierden, Marco Fleuren uit Oeffelt, Mark Thoonen uit Haps (25 jaar), Hein Verhoeven uit Boekel en Frans van der Waarden uit Veldhoven (40 jaar).

In het officiële gedeelte van de jubileumviering bedankte de directie de twaalf medewerkers voor hun inzet. “Als woonspecialist willen we wonen geweldig maken. Dat kan alleen met vakbekwame, gemotiveerde en initiatiefrijke medewerkers. Collega’s die graag een stapje verdergaan voor zowel opdrachtgevers als bewoners. Dat zit bij onze mensen wel goed en dat waarderen we enorm”, aldus Bart Hendriks.

Meer berichten