Logo gemeentenieuwsonline.nl
Winnaars Harry Mattijssen Wilddrive. (foto: Henny van Gogh)
Winnaars Harry Mattijssen Wilddrive. (foto: Henny van Gogh) (Foto: Henny van Gogh)

Harry Mattijssen wilddrive bij Doublet Bemmel

BETUWE - Voor de tweede maal werd in het Parkrestaurant Golfbaan Welderen in Elst de Harry Mattijssen wilddrive gehouden. De organisatie was in handen van wedstrijdleider Bert van BC Doublet. In een mum van tijd was de inschrijving volgeboekt en een maximaal aantal paren trad aan.

De zaal was smaakvol versierd, de prijzentafel rijkelijk voorzien van fraaie prijzen, onder andere geleverd door diverse sponsoren, de hapjes tussendoor en het wilddiner waren overheerlijk. Evenals vorig jaar kwamen de deelnemers uit alle windstreken en toezeggingen voor volgend jaar komen al binnen. Een ovatie voor de organisatie aan het eind van de dag gaf uiting aan een ontspannen en gezellige dag.

De eerste prijs ging naar Riet en Piet met de mooie score van 65,87%, tweede Mieke en Miriam met 63,60%, derde Daniëlle en Gerhard met 62,20%. Lid worden van Doublet? Bel of e-mail ons secretariaat: Annemarie Ariëns, e-mail secretariaat.doublet@gmail.com, of bezoek onze website: http://www.nbbclubsites.nl/club/15030.

Meer berichten