Logo gemeentenieuwsonline.nl

Riefkoekmiddag bij de Gendtse Ouderenvereniging

GENDT - Voor de leden van de Gendtse Ouderenvereniging staat er op woensdagmiddag 20 november een nieuwe activiteit op het programma.

Deze middag kunnen de leden van de OVG gaan genieten van echte onvervalste Gendtse riefkoek. In de volksmond ook wel bekend als 'piepeskoek'. Een hele klus om voor zo'n 125 aangemelde leden riefkoek te bakken. Maar toen men bij carnavalsvereniging De Waskniepers aanklopte om deze klus ter hand te nemen werd er gelijk enthousiast gereageerd. En dus staat de jarenlange ervaring in het riefkoek bakken van de riefkoekbakkers van De Waskniepers garant, voor een smakelijke riefkoekmiddag.

Natuurlijk moest deze middag ook nog verder gestalte krijgen in de vorm van een muzikale omlijsting. Hiervoor is een beroep gedaan op de entertainer Hans Vunderink die deze middag, geheel in stijl, een muzkaal programma brengt met Tiroler en Duitse schlagermuziek. Behalve een smakelijke wordt het dus ook een gezellige muzikale middag. Zoals gebruikelijk wordt eerst koffie met cake gepresenteerd en wordt er 'n consumptie aangeboden. Natuurlijk staat ook weer de gebruikelijke verloting op het programma, waarmee weer mooie prijzen te winnen zijn. De aanvang van deze middag is 14.00 uur en vindt plaats in de theatezaal van Providentia.

Meer berichten