Logo gemeentenieuwsonline.nl
Van links naar rechts: Bo van Asten, Sem Maters Roel van de Kwast en onder voor Thomas Peek. (foto: Hennie Bierman)
Van links naar rechts: Bo van Asten, Sem Maters Roel van de Kwast en onder voor Thomas Peek. (foto: Hennie Bierman) (Foto: Hennie Bierman)

Slagwerk-examens in Huissen

HUISSEN - Op zaterdag 5 oktober was het weer de examen dag voor slagwerkers van de muziekbond Gelderland-Flevoland, gehouden in het gemeenschapshuis in Huissen. In totaal hebben vijftien slagwerkers deelgenomen uit onder andrere Angeren, Afferden, Huissen en Puiflijk,

Van Volharding hebben vier spelers examen gedaan, die alle vier met een prachtig cijfer 8 zijn geslaagd, te weten: Thomas Peek- drums 1-A, Roel van der Kwast- pauken 3-C, Bo van Asten- Marimba 1-A en Sem Maters- drums 1-A.

Voor alle vier slagwerkers waren er de hartelijke felicitaties namens de examen commissie en het bestuur van Volharding voor al deze mooie cijfers en een geslaagde examendag. De volgende examens voor slagwerk worden gehouden in april in Afferden.

Wil je ook muziek leren maken meld je dan aan bij muziekvereniging Volharding Huissen. Je kunt ieder moment beginnen met de opleiding op zowel slagwerk instrumenten als ook alle blaasinstrumenten. Je krijgt, dan door concservatorium opgeleide docenten, een gedegen muzikale opleiding en kunt al heel snel in de slagwerkgroep of het harmonie orkest samen muziek maken. Meer informatie staat op www.volhardinghuissen.nl.

Meer berichten