Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Kinderdorp Bemmel sluit het jubileumjaar af

BEMMEL - Het Kinderdorp ligt al weer enkele weken achter ons en wat was het fantastisch. Met 315 kinderen hebben we een zeer actieve en feestelijke week beleefd met als hoogtepunt ongetwijfeld ons bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn.

De kinderen hebben gedurende de eerste dagen de meest prachtige hutten gebouwd in één van de thema’s van de afgelopen jaren. Daarbij bleek het thema Halloween verreweg het meest populair, gevolgd door feest. Het jeugdbestuur had als jury dan ook een lastige taak om uit de 32 prachtige hutten de winnaars voor het bouwtechnisch hoogstandje en mooist aangeklede hut te kiezen.

Het Kasteel: 30 spijkers heeft de prijs gewonnen voor bouwtechnisch hoogstandje. Naast een prachtige trofee, voor het tiende jaar op rij door Marlou Stoffels voor ons Kinderdorp gemaakt, hebben zij ook toegangskaarten voor Jumpsquare gewonnen. De prijs voor de mooist aangeklede hut is gewonnen door De Griezelaars. Zij mochten afgelopen woensdag 6 november op bezoek bij ijsfabriek Gelati Granucci aan de Nijverheidsstraat in Bemmel. Daar hebben zij genoten van een uitvoerige rondleiding, hebben zij alles uitgelegd gekregen over hoe het ijs door hun gemaakt wordt en hebben zij heerlijk gesnoept van supervers ijs. Ook hebben zij donuts en ijslolly’s versierd.

"Wij bedanken Gioia en Didi voor hun gastvrijheid en al het lekkers, het was geweldig! Daarmee hebben wij ons jubileumjaar afgesloten en willen wij als bestuur iedereen nogmaals van harte bedanken die aan ons Kinderdorp bijgedragen heeft, in welke vorm dan ook."

Meer berichten