Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tweestroom H1 weet helaas niet volle buit te pakken

GENDT - De heren van Tweestroom gingen donderdag 7 november met een sterk uitgedunde selectie van slechts zeven spelers op bezoek bij Pegasus 9, de eerste set lieten de heren zien dat ze het konden, die wonnen ze met 25-17, de tweede set begonnen ze slecht, al snel stonden ze 6-0 achter, met veel vechtlust wisten ze zich terug te knokken maar helaas werd de set met 30-28 verloren.

Daarna ging het iets beter, al werden er nog veel fouten gemaakt, maar set 3 en 4 werden overtuigend gewonnen. Dus toch een 3-1 overwinning. D3 ging op bezoek bij Heyendaal 9, de eerste drie sets hadden ze weinig in te brengen, die gingen met overtuigende cijfers naar de tegenstander, de laatste set maakten ze het spannend en die wisten ze zelfs te winnen met 26-24. Dames 5 ging op bezoek bij Isala 77, zij gingen overtuigend van start en wonnen de eerste set, daarna werd het minder al kwamen ze in de derde set nog erg dichtbij, helaas wisten ze die net niet te winnen, dus 3-1 verlies. Dames 1 kreeg BSV uit Beekbergen op bezoek voor de beker, er werd wel een behoorlijk niveau gehaald, maar onze dames hadden moeite met de servicedruk en verloren met 3-0

Zaterdag 2 november gingen de Meiden B2 op bezoek bij Vocasa, helaas kwamen ze elk set net iets te kort, waardoor met 4-0 werd verloren. Jongens C1 ging naar Boemerang Komeet, de tegenstander was duidelijk een maatje te groot, dus 4-0 verlies.

Zondag 3 november was er een mini 456 toernooi in Bemmel, hier waren onze 2 mini 5 teams ook van de partij, er werd een aantal wedstrijden gespeeld met wisselende resultaten. Het laatste nieuws staat op Tweestroomsv.nl.

Meer berichten