Logo gemeentenieuwsonline.nl

Het Lingewaards Mannenkoor verbaast zich

HUISSEN - "We hebben met elkaar een geweldig feestje gemaakt en meegemaakt: 100 jaar mannenzang in Huissen. Wat klonk dat allemaal mooi! Een kerk vol mensen die genietend de verschillende koren aanhoorden. Er was veel lof voor ons koor. Maar als kers op de appeltaart kregen we ook nog het predicaat : Cultuurprijs 2019!"

"Ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar ik loop in de stad constant met m’n neus naar beneden op zoek naar weer een tegel! Ik zie op sommige plaatsen een dertig x dertig cm betonnen steen waarop onze tegel zo mooi mogelijk uit moet komen. Er wordt inmiddels gezocht naar een stel vrijwilligers om de plaquette regelmatig te poetsen!

Ook verbazend en dat heeft alles te maken met de aantrekkelijkheid en de kwaliteit van het koor: mocht je ook jouw stem eens willen laten horen, kom naar de Muntstraat 10 in Huissen op dinsdagavond van 8 tot 10 uur zingen en daarna is van alles mogelijk. Bel even met Theo Vermaas op 026 3257408 of met Hans Koster op 0653 966931. Tot gauw ziens!"

Meer berichten