Logo gemeentenieuwsonline.nl

Sinterklaas thuis op bezoek? Theatergroep Koperen Kees helpt

Sint op huisbezoek. (foto: Hannie Bouman)AC
Sint op huisbezoek. (foto: Hannie Bouman)AC

HUISSEN - Sinterklaas is weer aantocht en hij is, samen met zijn Pieten, weer van plan om alle gezette schoentjes van iets leuks of lekkers te voorzien.

Om de goedheilig man te helpen, regelt Theatergroep Koperen Kees op 30 november, 1,4 en 5 december de huisbezoeken van Sint en zijn Zwarte Pieten in en om Huissen. U kunt informatie verkrijgen via sint@theater-kees.nl Deze sint actie van Theatergroep Koperen Kees wordt volledig door enthousiaste vrijwilligers van de vereniging georganiseerd. Alle verdiensten komen ten goede aan de voorstellingen die weer op het programma staan.

Nog zes weken, dan is het weer zover; tweede Kerstdag en de première van de familievoorstelling van Theatergroep Koperen Kees uit Huissen. Dit jaar wordt in de kerstvakantie de musical Ja Zuster Nee Zuster gespeeld. Een middag of avond vol herkenning met de liedjes uit de tv-serie voor de ouderen en een kennismaking met het rusthuis van zuster Klivia voor de jongeren onder ons. Informatie www.theater-kees.nl

In februari speelt Jeugdtheatergroep StairKees het toneelstuk “Salestijgers”. Ook dit jaar is het script weer zelf bedacht en het hele proces door de deelnemers, tussen 14 en 18 jaar, zelf gemaakt. Op de website www.stairkees.nl staat meer informatie.

Ook wordt er elke zaterdagmorgen druk gerepeteerd voor de voorstellingen van Kindertheater Kleine Kees in de meivakantie van 2020. Dertig kinderen spelen dan liefst vijftien keer het mooie verhaal van Belle en het Beest. Kijk eens op de website www.kleine-kees.nl daar vind je alle informatie over deze groep.

Meer berichten