Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: André Hetem)
(foto: André Hetem) (Foto: André Hetem)

Genomineerden Lingewaardse Vrijwilligersprijs bekend

LINGEWAARD - Vrijdagavond 22 november vindt het jaarlijkse Vrijwilligersgala in Providentia in Gendt plaats. Inmiddels zijn de genomineerden bekend. Op de avond zelf zal de winnaar de Lingewaardse Vrijwilligersprijs in ontvangst nemen.

De Lingewaardse Vrijwilligersprijs wordt uitgereikt aan die persoon, groep of organisatie die zich de afgelopen jaren met hart en ziel hebben ingezet voor de Lingewaardse gemeenschap, en dan specifiek voor de vrijwillige inzet voor senioren. De genomineerden zijn:

Wandelgroep Gendt, Fokke Kijlstra – onder andere bestuurslid SWOG en SNL, al 50 jaar actief op vele terreinen en Damesplatform Huissen.

Tevens wordt de Lingewaardse M.B.O. prijs uitgereikt (Maatschappelijk Bewust Ondernemerschap). Hiervoor zijn genomineerd: Anja de Weerd – Tapijt en Zo, Pim Scheperkamp – Jumbo Bemmel, Bart Jansen – N.D.T. International B.V. en familie Van Olst – landwinkel De Woerdt.

Het Gala wordt georganiseerd door de Gentenarren in samenwerking met SWL en Gemeente Lingewaard. Op deze avond zal uit de genomineerden de winnaar bekend worden gemaakt en deze zal de Lingewaardse Vrijwilligersprijs 2019 ontvangen.

Meer berichten