Winnaars stakingstoernooi. (foto: Maarten Nijenhuis)
Winnaars stakingstoernooi. (foto: Maarten Nijenhuis) Foto: Maarten Nijenhuis

Stakingstoernooi TTV Essentia groot succes

Algemeen

BEMMEL - Op woensdag 6 november was er een landelijke schoolstaking. TTV Essentia bood basisscholleerlingen van groep 3 - 8 de kans om tijdens de staking de prachtige tafeltennissport te leren kennen.

TTV Essentia organiseerde een tafeltennistoernooi in combinatie met een clinic voor iedereen die kennis wilde maken met tafeltennis. Voor kinderen die nog geen ervaring hadden, maar ook voor kinderen die al wel ervaring hadden met tafeltennis. De kinderen deden zeer enthousiast mee aan de oefeningen en spelvormen. Op de foto zijn de winnaars van de dag te zien, samen met de drie trainers van die dag.

Een aantal kinderen heeft zich gelijk ingeschreven om te komen tafeltennissen in het kader van Sjors Sportief. Er is nog ruimte in de maanden november, december en januari. "Dus grijp deze kans en schrijf snel in via www.sjorssportief.nl. Interesse om bij TTV Essentia te komen tafeltennissen? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl. Of kom op een dinsdagmiddag om 14.00 uur (55+groep) of vrijdagavond (18.15 beginnende jeugd, 19.15 gevorderde jeugd, 20.15 uur senioren) langs in De Schaapskooi in Bemmel."

Uitgelicht

Digitale krant