Savannah & Dick van Altena. (foto: BTTC)
Savannah & Dick van Altena. (foto: BTTC) Foto: BTTC

Back To The Country theatershow terug in Dorpshuis Angeren

Algemeen

ANGEREN - Traditie van jaren inmiddels. Al acht jaren om exact te zijn. Tijdens het eerste weekend van het nieuwe jaar is Dorpshuis Angeren Theater het decor voor twee concerten van de immens populaire en inmiddels met Country Musics Awards overladen theatershow Back to the Country (Part 9). Op zaterdagavond en zondagmiddag 5 januari in de Angerse theaterzaal.

De vorige edities waren steeds snel uitverkocht en de populariteit neemt alleen maar toe. Tijdens het Dutch Country Music Awards Gala's van de afgelopen jaren haalden de optredende artiesten dozen vol Awards binnen waaronder Beste Zanger (Dick van Altena), Beste Band (Savannah) en de theatershow zelf pakte meerdere malen de Award voor Beste Event of the Year. Alle reden om dus om deze show te gaan zien en te beluisteren in januari.

De avondshow op de 4e januari start om 20.30 uur en op zondagmiddag 5 januari beklimmen de leden van de Tilburgse band Savannah en de Oosterhoutse zanger Dick van Altena vanaf 14.00 uur opnieuw het podium voor een daverende matineeshow. Na beide shows is er met bovengenoemde acts nog een akoestische afterparty in ons theatercafé.

De kaartverkoop is reeds in volle gang. Uw tickets kunnen worden gereserveerd via de website, via een telefoontje naar Dorpshuis Angeren (026 3251186) of via een email naar tickets@dorpshuisangeren.nl. Meer info staat op www.dorpshuisangeren.nl.

Uitgelicht

Digitale krant