Afbeelding

Concert voor KiKa

Algemeen

HUISSEN - Het Betuws Orkest Senioren en Zeemanskoor Schip Ahoy gaan zich komende zondag -24 november- op muzikale wijze inspannen voor KiKa.

Deze bijzondere kruisbestuiving van twee ambitieuze muziekgezelschappen uit de regio, heeft als doel om met een gezamenlijk concert geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker, waarvoor KiKa zich al jaren inzet. Helaas is kinderkanker doodsoorzaak nummer 1 door ziekte onder kinderen. Gelukkig geneest momenteel 75 % van de betreffende kinderen, maar het is de bedoeling om dit naar 95% te tillen. Dankzij de fondswerving van KiKa zal dit op termijn mogelijk worden. Daar willen Schip Ahoy en Bos met deze uitvoering ook graag een bijdrage aan leveren. De baten van dit concert komen geheel ten goede aan dit geweldige initiatief!

Gezien de passie en uitstraling van koor en orkest mag de bezoeker zich op voorhand verheugen op een heerlijke gevarieerde muziekmiddag. Op het repertoire staan meeslepende melodieën en prachtige liedjes, die je in vervoering brengen, mee terug nemen in de tijd en je uitnodigen tot meezingen en meedeinen op de golven van muziek.

Reken maar, dat de zangers van Schip Ahoy en de muzikanten van het Betuws Orkest Senioren er zondagmiddag met heel veel plezier en enthousiasme een buitengewone muzikale happening van gaan maken, die u niet mag missen.

De uitvoering vindt plaats op 24 november in De Zandse Kerk -met zijn prachtige akoestiek- aan de Van Wijkstraat in Huissen. Aanvang 14.30 uur; zaal open 14.00 uur. Kaarten kosten 7,50 euro, inclusief koffie/thee, en zijn nog via e-mail te bestellen. (gdeb6870@gmail.com).

Uitgelicht

Digitale krant