Prins MIchel de Onderwijzer en Prinses Danielle. (foto: Henk Sluiter)
Prins MIchel de Onderwijzer en Prinses Danielle. (foto: Henk Sluiter) Foto: Henk Sluiter

Prins Michel de Onderwijzer nieuwe prins van het Keujesgat

Algemeen

ANGEREN - Afgelopen zaterdag is het nieuwe carnavalsseizoen in het Keujesgat geopend. Voordat de nieuwe prins zich bekend maakte, is er eerst afscheid genomen van prins Jochem de Kartrekker en hofdame Suzie. Zij hebben de afgelopen twee jaar op voortreffelijke wijze geregeerd over het Keujesgat.

Voor de nieuwe prins bekend werd gemaakt was het eerst de beurt aan de jeugd. Jeugdprins Gijs het feestbeest en prinses Julie werden aan het publiek gepresenteerd, zij zijn de komende twee jaar het nieuwe jeugdprinsenpaar van het kindercarnaval in Angeren.

De spanning liep daarna verder op en er werden veel namen genoemd in de zaal. Het raadsel werd snel opgelost en Michel en Daniëlle Janssen werden gepresenteerd als het nieuwe prinsenpaar van A.K.G. de Narrenpoel. De komende twee jaar zullen zij als Prins Michel de Onderwijzer en Prinses Daniëlle heersen over het Keujesgat. De naam van de prins verwijst zowel naar de prins als de prinses, beiden werken in het onderwijs.

Onder het motto van Prins Michel de onderwijzer en prinses Danielle; “Wij zijn een open boek, met ons kun je lezen en schrijven” wordt het komende carnaval in Angeren weer één groot feest. Foto’s van deze avond staan op de facebookpagina van A.K.G. de Narrenpoel en op www.narrenpoel.nl.

Uitgelicht

Digitale krant