Afbeelding

Eénjarig bestaan van Slimmer Fit in Huissen

Zakelijk

HUISSEN – De inwoners van Huissen weten de weg naar Slimmer Fit al goed te vinden. In deze lifestyleclub, gevestigd aan de Arnhemsepoort 106 in Huissen zijn dagelijks tientallen mensen bezig op de Milon Cirkel.

Het slaat aan. Want met 35 minuten trainen per vijf dagen word je aanzienlijk fitter, slanker en sterker. De Milontraining is daardoor ideaal voor mensen die niet van sporten houden of weinig tijd hebben om te sporten. Er heerst bovendien een ongedwongen sfeer. Omdat je in een cirkel traint, is er veel onderling contact. Na het sporten is er de mogelijkheid om gezellig wat te drinken. De koffie en thee is voor alle leden gratis. De trainingsapparaten zijn automatisch ingesteld op iedere deelnemer, waardoor iedereen honderd procent veilig en pijnvrij traint. Bovendien zijn er altijd trainers in de cirkel te vinden voor persoonlijke begeleiding. "Deelnemers ervaren het als personal training", stelt Slimmer Fit. Bij Slimmer Fit bent u geen nummer, daarom proberen ze het zo klein mogelijk te houden om dit te kunnen waarborgen. Naast de begeleiding van de instructeurs is er de mogelijkheid om met een gewichtsconsulent aan de slag te gaan.

Tevredenheidsgarantie
Wie deze prettige manier van bewegen zelf wil ervaren, kan het komen proberen. Want Slimmer Fit hanteert een 'tevredenheidsgarantie'. Door te trainen bij Slimmer Fit boekt u resultaten. En dat motiveert. Om u nog eens extra te motiveren krijgt u een tevredenheidsgarantie van Slimmer Fit! "Dat durven we aan, omdat we er zeker van zijn dat onze begeleiding en aandacht tot succes leidt."

Slimmer Fit; Arnhemsepoort 106, Huissen 026 3031525; www.slimmer-fit-huissen.nl.

Uitgelicht

Digitale krant