Logo gemeentenieuwsonline.nl
Repetitie van het Lingewaards Mannenkoor. (foto: Maurice Gemmeke)
Repetitie van het Lingewaards Mannenkoor. (foto: Maurice Gemmeke) (Foto: Maurice Gemmeke)

Lingewaards mannenkoor bij kaarslicht 2019

Dirigent Arno Vree 'lijkt' de mannen van het Lingewaards mannenkoor aan een onzichtbaar draadje te hebben. Het opmerkelijke plezier van de zangers spat er van af. Het vooruitzicht deze keer is drie sprankelende optredens in kerstsfeer.

Tweemaal bij Huissen bij Kaarslicht op zaterdag 14 december. Om 19.00 uur in de protestantse kerk en daarna om 20.30 uur in de Kloosterkapel.

Het programma zal verrassend zijn. De mooiste kerstklassiekers naast wereldmuziek en samenzang om 20.30 uur. Wie heeft ooit een vierstemmig mannenkoor -zingend horen fluisteren-: Whisper! Whisper! Baby Born Today? Voor de zware mannenstemmen het moeilijkst dat er is. Of het ze lukt, beoordeel het zelf op zaterdag 14 december.

Degenen die het Lingewaards mannenkoor (LWMK) in hun hart gesloten hebben, hoeven niet te wachten tot volgend jaar. De mannen gaan de sterren van de hemel zingen bij een feestelijke kerstnachtdienst op 24 december in de Grote kerk, Kerkstraat 32 in Velp (bij Arnhem). Het thema is: de hemel gaat open... Een unieke gelegenheid om uw kerstviering te beginnen.

Meer berichten