Logo gemeentenieuwsonline.nl

Gemengd koor Jubilate groeit!

GENDT - De laatste tijd hebben zich nogal wat zangers en zangeressen aangemeld bij Gemengd koor Jubilate uit Gendt. Allen willen ze graag meedoen met het kerstconcert op 20 en 21 december en anderen zijn zo enthousiast geworden, dat ze zich als lid hebben opgegeven.

Het kerstconcert belooft heel mooi en sfeervol te worden. Daarom is al eerder besloten, om dit concert op twee avonden uit te voeren. De grote belangstelling die ons nu al bereikt, maakt het nodig om voor een andere locatie te kiezen, namelijk de grote zaal van De Leemhof, Dorpstraat 1 in Gendt. Hier zijn voldoende zitplaatsen en kunnen alle belangstellenden genieten van de zang van zo'n 65 koorzangers. Sommige liederen worden begeleid door pianiste Aline Janssen en een groep blazers zal zorgen voor een heel bijzonder muzikaal accent. Dirigent Marcus de Haard heeft de leiding van het geheel.

Iedereen is welkom op 20 of 21 december om 20.00 uur in De Leemhof. De entree is gratis en er wordt een hapje en drankje in kerstsfeer aangeboden. "Als u daarna met een mooi kerstgevoel naar huis gaat, zijn wij in onze opzet geslaagd. Wij zijn u dankbaar, als u dan een vrijwillige bijdrage in de schaal wilt doen."

Meer berichten