Logo gemeentenieuwsonline.nl
Slagwerkgroep Sint-Caecilia Gendt. (foto: Sint-Caecilia)
Slagwerkgroep Sint-Caecilia Gendt. (foto: Sint-Caecilia) (Foto: Eigen foto St. Caecilia )

Try-out slagwerkgroep Sint-Caecilia Gendt

GENDT - Zondag 8 december zal slagwerkgroep Sint-Caecilia Gendt deelnemen aan de Concertwedstrijd Slagwerkensembles in theater De Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur.

Aan deze prestigieuze wedstrijd wordt deelgenomen door slagwerkensembles uit geheel Nederland. De Gendtse slagwerkers hebben gekozen voor een uitdagend programma met ritmisch gecompliceerde werken. Zo zullen de delen 'Mountains' en 'Forest' uit het, in slagwerkkringen zeer bekende, 'Landscapes' vertolkt gaan worden. Een werk dat slechts door een select aantal ensembles in wedstrijdverband gespeeld is in verband met de hoge moeilijkheidsgraad van het werk.

Als laatste voorbereiding op het optreden in Etten-Leur zal er een try-out gehouden worden op vrijdag 6 december om 19.30 uur in Providentia. Tijdens deze try-out zal de slagwerkgroep onder de inspirerende leiding van dirigent Casper Traa het half uur durende programma spelen, dat ook tijdens de wedstrijd gespeeld zal worden. Iedereen is welkom om de try-out te bezoeken. De try-out begint vrijdag 6 december om 19.30 uur in Providentia, Dorpstraat 5 in Gendt en de toegang is gratis.

Meer berichten