Logo gemeentenieuwsonline.nl
Heisterkoor op korenavond Angeren. (foto: Henk Sluiter)
Heisterkoor op korenavond Angeren. (foto: Henk Sluiter) (Foto: Henk Sluiter)

Heisterkoor zingt op kerstmarkt Bemmel en in Stevenskerk Nijmegen

BEMMEL - De repetities van het Heisterkoor uit Bemmel staan al een aantal weken in het teken van kerstmis. Het resultaat van deze inspanningen, een mooi kerstrepertoire, wordt ten gehore gebracht op de gezellige kerstmarkt in Bemmel én in de prachtige Stevenskerk in Nijmegen.                        

De kerstmarkt wordt gehouden op zondag 8 december van 11.00 - 17.00 uur. Het koor treedt daar op tegenover restaurant Het Wapen van 15.00 - 15.30 uur. Het optreden in de Stevenskerk vindt plaats op zondag 15 december van 13.00 - 14.00 uur.

Het Heisterkoor is een energiek en gezellig koor, met inmiddels ruim 35 leden, dat het plezier in zingen met elkaar deelt. In 2019 zong het koor al in het Openluchtmuseum te Arnhem, nam het deel aan het korenfestival Buiten Gewoon Zingen in Culemborg en ook was het te gast op de korenavond te Angeren.

Het koor staat onder de enthousiaste en inspirerende leiding van Mathijs Dubbeldam en wordt op piano begeleid door de talentvolle Jenny Chen. Het repertoire is veelzijdig en bestaat zowel uit licht klassieke als hedendaagse liederen die veelal vierstemmig ten gehore worden gebracht. Op dit moment is er een ledenstop voor sopranen en alten, maar voor tenoren (dames en heren) en bassen is er nog voldoende plaats. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Carla Remeijn (0481 425498) of Caroline Bremer (info@heisterkoor.nl) óf loop gerust eens even binnen tijdens de wekelijkse repetitieavond op woensdag van 20.00 - 21.30 uur in De Kinkel aan de Van Ambestraat 1 in Bemmel.

Meer berichten