Logo gemeentenieuwsonline.nl

Boekpresentatie en ruilbeurs in De Kinkel

BEMMEL - Op zondagmiddag 8 december vindt in De Kinkel de presentatie plaats van het boek: ‘Met het oog op De Kinkel’. Het boek beschrijft het verleden en heden van het cultureel centrum aangevuld met tal van interviews met bewoners van Bemmel vanwege hun relatie met De Kinkel.

Door Jan de Moor en Johan Hesselink

Aansluitend is er de laatste ruilbeurs van ‘Bemmel in Beeld’ (Jumbo-Historische Kring). Het een en ander wordt omlijst met optredens van het Smartlappenkoor Lingewaard.

De boekpresentatie start om 13:00 uur met een welkomstwoord van de bedrijfsleider van De Kinkel (Albert ter Burg). Dit wordt gevolgd door twee korte lezingen, één door de voorzitter van de Historische Kring Bemmel Ressen en Haalderen (Gijs Bouman) en één door de voorzitter van de Historische Kring Huessen (Emile Smit). Vanaf 15:00 uur start de laatste ruilbeurs ‘Bemmel in Beeld’ in de foyer van De Kinkel. Deze beurs eindigt om 17:00 uur.

Het programma valt op die dag samen met de kerstmarkt en een kunstexpositie in kasteel De Kinkelenburg (zie website BeleefBemmel). Tot 8 december kan men op het boek intekenen via de website van De Kinkel. Daarna is het verkrijgbaar bij boekhandel ‘De Toren van Bemmel’.

Meer berichten