Actie4Kids schoenendoosactie

Algemeen

BEMMEL - De schoenendoosactie die in november gestart is, heeft al een mooi aantal dozen opgeleverd. Daltonschool De Borgwal had hier een groot aandeel in. Zij verzamelde 26 dozen bij elkaar.

Op de site van Actie4Kids staan foto's van de uitdeelactie van vorig jaar. Een aanrader om even te kijken. Dan besef je hoe belangrijk het is om schoenendozen te vullen! Want er zijn helaas nog grote groepen kinderen die niet naar school kunnen, omdat ze geen schoolspullen hebben. En deze door armoede ook nooit kunnen kopen. Doordat zij een schoenendoos krijgen waar onder andere schriften en een etui met pennen en potloden in zit, mogen zij ook naar school. Uiteraard vergroot dat hun kansen op een betere toekomst.

Fijn dat al zoveel mensen de moeite hebben genomen om een doos te vullen! Maar er zijn nog vele kinderen die een schoenendoos kunnen gebruiken. Het zou fijn zijn als we nog meer dozen kunnen krijgen.
"Wilt u nog mee doen, dan kunt u de gevulde doos nog inleveren tot uiterlijk 15 december bij het u bekende adres: Ineke Kuik-Moed, Oosteind 8 in Bemmel, 463507."

Uitgelicht

Digitale krant