Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tweestroom teams boeken mooie resultaten

GENDT - Zaterdag 23 november begon de volleybalweek met een uitwedstrijd van de MB1 in Barneveld, helaas waren de tegenstanders duidelijk te sterk voor onze meiden, al kwamen ze in de laatste set nog dichtbij de setwinst, maar helaas 4-0 verloren.

Zondag was het 456-minitoernooi bij Tweestroom, onze teams deden goed hun best maar wisten helaas geen wedstrijd te winnen. Het was wel een gezellig en drukbezocht toernooi.

Dinsdag 26 november ging H1 op bezoek bij Setash H3, al snel werd duidelijk dat deze tegenstander niet veel in te brengen had, H1 speelde nog niet op hun top, maar wist toch overtuigend met 4-0 te winnen. Donderdag 28 november ging D2 op bezoek bij Touché D1, de eerste set werd overtuigend gewonnen, daarna werd het iets lastiger, de tweede set wist Tweestroom met 28-26 te winnen, de derde set liep het weer beter, maar de vierde set verloren de dames met 21-25, toch een mooie 3-1 overwinning. D3 ging op bezoek bij Pegasus D8 en had helaas niet veel in te brengen, 4-0 verlies. D4 ging op bezoek bij Boemerang Komeet, de tweestroom dames hadden weinig moeite met deze tegenstander door degelijk te spelen en de concentratie vast te houden kon de wedstrijd eenvoudig worden gewonnen. D1 ging op bezoek bij de Weekenders D1, drie sets waren overtuigend voor de Tweestroom dames, de tegenstander kwam niet verder dan rond de tien punten, maar in de tweede set is er vast iets geks gebeurd, want deze set ging namelijk met 26-24 naar de tegenstander. Uiteindelijjk dus een 3-1 overwinning. Kijk voor het laatste nieuws en uitgebreide wedstrijdverslagen op tweestroomsv.nl.

Meer berichten