Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vrolijke toneelavond OVG vrijdag 24 mei helaas geannuleerd

  Evenement

De toneelavond bij de Gendtse ouderenvereniging die voor a.s. vrijdag 24 mei op het programma stond,

kan door omstandigheden jammer genoeg niet doorgaan.

Er zal wordt gekeken of er in het najaar nog een mogelijkheid is, om een nieuwe datum te plannen.

Jammer maar helaas. Bestuur OVG

GENDT - Bij de Gendtse Ouderenvereniging staat vrijdag 24 mei de jaarlijkse toneelavond op het programma. Ook dit jaar is de Bemmelse toneelgroep Jong Belegen te gast en dat staat eigenlijk automatisch garant voor een vrolijke avond waarbij de lachspieren het druk zullen krijgen.

Er worden ditmaal twee eenakters gespeeld, met vóór de pauze de klucht 'Bezoek voor Graaf Roderick'. De levensgenieter Graaf Roderick is ziek en mag van de dokter geen bezoek ontvangen. De spanning loopt hoog op, als een aantal dames Roderick toch beterschap komen wensen.

Na de pauze de klucht 'Gebrul in Huis'. Willy komt bij de gravin om de hand van de dochter Silvia te vragen. De gravin heeft haar bedenkingen, zij mist dapperheid en bravour bij Willy. Dat verandert snel, als er vanuit de keuken groot gevaar dreigt en Willy zich als een ware held ontpopt. Op deze avond zijn ook niet-leden welkom. De te betalen entree voor de niet-leden is inclusief koffie met cake. In de pauze is er de traditionele verloting waarmee weer mooie prijzen te winnen zijn. De aanvang van deze avond is 19.00 uur. Plaats van handeling is de theaterzaal van Providentia.

Meer berichten