Vuurwerk bestellen kan legaal via de webshop! Eerste Categorie F1-Vuurwerk-Drive-Thru van Nederland in Pannerden!
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Vuurwerk bestellen kan legaal via de webshop! Eerste Categorie F1-Vuurwerk-Drive-Thru van Nederland in Pannerden!

  Zakelijk

PANNERDEN – Vuurwerkwinkels dicht? Theo van Huet wil jongeren het feestje niet onthouden... Bij Theo van Huet kan iedereen van tenminste twaalf jaar en ouder legaal vuurwerk kopen. Via de online-vuurwerksite is alle mogelijke toegestane vuurwerk categorie F1 te bestellen. En op tijd besteld? Dan kan het ook op tijd worden afgehaald! Kijk snel voor alle informatie op www.theovanhuetvuurwerk.nl.

Helaas heeft de regering besloten dat het verkopen en afsteken van vuurwerk categorie F2 en F3 verboden is voor de jaarwisseling 2020/2021. Maar gelukkig mag dat nog wèl voor vuurwerk uit de categorie F1!

Welk vuurwerk is dat? Voorbeelden zijn: sterretjes, knalerwten trektouwtjes, Bengaals vuur, Bengaalse lucifers, fonteinen voor gebruik binnenshuis en buitenshuis, kerstcrackers, confettibommen, knetterballen, Bengaalse fakkels, grondbloemen en grondtollen. En Theo van Huet Vuurwerk verkoopt deze ook via de webshop: www.theovanhuetvuurwerk.nl.

Het assortiment is zelfs behoorlijk uitgebreid om aan de vraag te kunnen voldoen. Ook voor veiligheidsartikelen is men hier aan het juiste adres. Goed nieuws voor de carbidschieters: Theo van Huet levert ook carbid. Informeer naar de mogelijkheden!

Het bestelde vuurwerk kan coronaproof worden afgehaald op donderdag 24, maandag 28, dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 december via onze drive-thru. Voor alle actuele informatie kan men de website raadplegen.

Theo van Huet Vuurwerk, Aerdtsestraat 17, Pannerden; 0316 371300; www.theovanhuetvuurwerk.nl.

Meer berichten