Afbeelding

‘We hebben ‘n revolutionaire eyeopener voor u!’

Zakelijk

HUISSEN - Het is zover! Als een van de eerste opticiens in Nederland laat de Huessensche Poort Optiek u graag persoonlijk kennismaken met AVA. Een innovatie waar ze trots op zijn! Deze revolutionaire technologie voor oogmeting brengt ongekende nauwkeurigheid. Kom zelf ervaren waar uw ogen toe in staat zijn.

Als Essilor Expert hebben zij de exclusieve kennis en technologie in huis voor uw persoonlijke AVA oogmeting. De beste start voor ultiem nauwkeurig zicht. Waarna ze passend bij uw lifestyle en behoeften uw zichtvermogen corrigeren, beschermen en optimaliseren. Zo creëren ze de meest hoogwaardige kijkoplossing voor u.

Ontdek de revolutie in nauwkeurig zicht met AVA, Advanced Vision Accuracy. Hét resultaat van vijf jaar wetenschappelijk onderzoek waarmee de potentie van uw gezichtsvermogen optimaal wordt benut. Dankzij deze baanbrekende technologie worden uw ogen met grensverleggende precisie gemeten en gecorrigeerd. Ruim 100 jaar was oogmeting op 0,25 dioptrie nauwkeurig de norm, maar AVA biedt nu de ongekende nauwkeurigheid van 0,01 dioptrie.

Haal alles uit uw ogen, voor elke kijkwens, in elke situatie. AVA is geschikt voor alle premium Essilor brillenglazen. Voor intensief beeldschermgebruik of multifocaal comfort. En voor zonnebril of meekleurende glazen. Optimaal zicht in elke situatie. Exclusief verkrijgbaar bij de Huessensche Poort Optiek, Essilor Expert, zo bieden zij u ultiem nauwkeurig zicht!

Afspraak maken:
Bel voor een afspraak met de Huessensche Poort Optiek naar 026 3251974 of maak een afspraak via www.polmanopticiens.nl. Zij werken uitsluitend via de richtlijnen van het RIVM.

Huessensche Poort Optiek, Langestraat 64, Huissen, 026 3251974,

Uitgelicht

Digitale krant