Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Francy Vos)</p>

(foto: Francy Vos)

Dansschool MaxStudios in Schuytgraaf opent haar deuren!

  Zakelijk

ARNHEM - Aankomende zaterdag is het eindelijk zover: de maatregelen in de sport- en cultuursector worden verder versoepeld. Een mooi moment voor dansschool MaxStudios, die vanaf dan de danslessen weer voor alle leeftijden binnen in de danszaal mag verzorgen, om officieel de deuren van haar nieuwe locatie te openen.

De bouw van de dansstudio aan de Parelmoerwolk 9 in Schuytgraaf vond namelijk plaats midden in de periode van lockdows, waarbij de lessen regelmatig online of buiten hebben moeten plaatsvinden. Wethouder Cultuur, Cathelijne Bouwkamp, zal zaterdag 5 juni het lint doorknippen waarbij de dancecrews Maximum Devotion en True Dedication optredens zullen verzorgen. Daarna is het voor iedereen die niet stil kan zitten en lekker wil dansen, mogelijk om deel te nemen aan een mini-workshop.
“Natuurlijk zijn er ook drankjes en hapjes aanwezig om te vieren dat wij officieel open zijn! Wil je ook meedoen aan een mini-workshop? Meld je dan aan via info@maxstudios.nl. Deelname aan de workshop is gratis.”


14:30 uur mini-workshop Kids
15:00 uur mini-workshop Tieners
15:30 uur mini-workshop Volwassenen

MaxStudios, Parelmoerwolk 9, Arnhem, 06 26484206, www.maxstudios.nl.

Meer berichten