Deelnemende winkels zijn te herkennen aan het affiche van het Lingewaards Tientje. (foto: Foto Van Eimeren)
Deelnemende winkels zijn te herkennen aan het affiche van het Lingewaards Tientje. (foto: Foto Van Eimeren)

de lokale cadeaubon!

Zakelijk

LINGEWAARD – Heeft u al eens een Lingewaard Tientje gekregen? De bon waarmee u bij vrijwel elke winkelier en ondernemer uw favoriete geschenk kunt aanschaffen. Zeker met het oog op de komende feest- en cadeaumaand een fijn cadeau om te ontvangen én om te geven!

Het Lingewaard Tientje is een cadeaubon van 10 euro. Particulieren en bedrijven kunnen de bon kopen in Huissen (bij de Bruna), Bemmel (Schoen- en Sleutelservice Huting) en Gendt (The Readshop) en vervolgens bij winkels en andere ondernemingen in de hele gemeente Lingewaard besteden! Je kunt er alles mee aanschaffen, uitgezonderd andere geschenkbonnen, want het Lingewaard Tientje is juist bedoeld om ook de lokale ondernemer te promoten.

Feestdagen

Het Lingewaard Tientje is een cadeaubon met héél véél mogelijkheden. Zeker ook nu de feestdagenperiode nadert en men vaak niet weet welk cadeau je aan iemand kunt geven, is het Lingewaard 10-tje hiervoor de ideale oplossing.

Verkooppunten Lingewaard

Huissen: Bruna Huissen, Langestraat 8a
Bemmel: Schoen- en Sleutelspecialist Luuk Huting, Deken Docter Mulderstraat 2b
Gendt: The Readshop Viergever Julianastraat 2 Gendt.

Bedrijven

Bedrijven, die hun relaties willen verrassen met een Lingewaard Tientje, kunnen contact opnemen met Henk van Eimeren, voorzitter@inhuissen.nl

Uitgelicht

Digitale krant
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief