Afbeelding

Oliebollen van Gebakkraam Bosvelt voor het derde jaar met Goud bekroond!

Zakelijk

HUISSEN – Op parkeerterrein De Molenweide staat sinds een week de gebakkraam met Melissa. Ze presenteert er weer een heel assortiment oliebollen met dit jaar weer enkele verrassende nieuwe smaken. Net als de in Huissen zo geliefde traditionele oliebol, de appelbol en donut uitstekend van smaak en kwaliteit. Proef maar eens: de Dulce de Leche-, Flügel- en Baileysbol! De Dulce de Lechebol heeft een lekkere caramelsmaak! En met de kerst presenteert Melissa ook weer de befaamde Moëtbol.

Pure verwennerij is het! En velen in Huissen en omstreken zijn blij dat de gebakkraam er weer staat. “Wat fijn, dat je er weer bent’, is de reactie van een van de eerste klanten. “Ik neem meteen voor de buurvrouw een bestelling mee. En ook twee bollen voor een vriendin, die ik er ontzettend blij kan maken, ze heeft een nare tijd achter de rug en verzuchtte laatst: ik heb zo’n zin in oliebollen… Dit beurt haar helemaal op!”

Ja, de oliebollen van Gebakkraam zijn om te smullen. Voor jezelf, je familie en vrienden. Ze zijn ook lekker om te delen met anderen. En als je je ze voor wat later wilt bewaren, kun je ze opwarmen in de magnetron of oven. Vraag bij Melissa maar om de juiste tijden voor de verschillende hoeveelheden. Werkelijk, dan zijn ze net zo lekker als versgebakken.

Ze boffen in Huissen met deze krenten- en oliebollen. Want voor de derde keer zijn ze met Goud bekroond. Van een even goede kwaliteit zijn de andere producten. Genoeg om steeds van een andere variëteit te kunnen genieten! Van wafels en slagroomsoezen tot aan de luxe bol en… met Sinterklaas de Pepernotenbol! Acties worden aangekondigd op facebook en aan de kraam zelf!

De gebakkraam staat dit jaar alle dagen van 10.00 – 18.00 uur op de parkeerplaats (uitgezonderd maandag 28 november en tijdens ‘Huissen bij Kaarslicht’ tot ’s avonds 21.00 uur).

Uitgelicht

Digitale krant