Afbeelding

Start 2023 met langdurige en intensieve huidverbetering!

Zakelijk

HUISSEN - Wendy Meyer, medisch schoonheidsspecialiste dermatologie® van huidinstituut Perfect Skin & Beauty introduceert vanaf 10 januari een nieuwe exclusieve en revolutionaire behandeling!

NeoGen Stikstof Plasma is dé technologie om jouw huid langdurig en intensief mee te verjongen. Het is geen laser, geen IPL of behandeling met stroom maar met stikstofplasma. Dit plasma heeft thermische eigenschappen en deze worden op de huid afgegeven waarna er een natuurlijke pleister ontstaat. Onder de pleister wordt er een wondgenezingsproces op gang gebracht, zonder dat er een wond is. De warmte- energie werkt tot in de diepe lagen van de huid waar het in de kerm het collageen en elastine van de huid gaat stimuleren waardoor er vernieuwde stevigheid en volume van de huid ontstaan. En dat ga jij merken in de weken na de behandeling! 

Jouw huid voelt weer stevig en compact aan, is helder van kleur en ontdaan van te veel aan pigment. De fijne lijntjes zijn verdwenen en de huid is zijdezacht en glad. Wereldwijd wordt deze vorm van intensieve, langdurige huidverjonging ingezet door vooraanstaande chirurgen, dermatologen en (huid)therapeuten. Het biedt een veilig alternatief voor CO2 lasersystemen en geeft dezelfde langdurig verjongende resultaten. 

De Stikstof Plasma is in te zetten bij indicaties als een lichte ooglidlift, actieve acné of acné littekens, bij melasma of andere vormen van hyperpigmentatie, zonschade, lijnen, rimpels en verslappingen van de huid of littekens. Dit alles zonder, of met minimale downtime. Dus geen langdurig herstel zoals bij lasersystemen of chemische peelings! 

Wanneer je interesse hebt in een behandeling met de NeoGen stikstof plasma, boeken we graag een (kosteloos) informerend gesprek met je in. Hierin kijken wij naar jouw hulpvraag, jouw huidconditie en geven wij een indicatie qua behandelingen en prijs. 

Perfect Skin & Beauty, Vierakkerstraat 40 Huissen. Info@perfectskinenbeauty.nl; 026-7853800.

Uitgelicht

Digitale krant