Een gasmonteur aan het werk.
Een gasmonteur aan het werk.
zaken

Gasmonteur, uitstervend beroep? Niets minder waar!

Zakelijk

DUIVEN - Gasmonteurs zijn onmisbaar! Zij stomen het bestaande gasnet in Nederland klaar voor een toekomst met duurzame gassen en groene energie. Ze werken dagelijks aan het onderhoud van laag- en hoge druknetten en stations en het inrichten van nieuwe installaties. Ook assisteren ze de brandweer bij gaslekken of de politie bij een plofkraak. Geen dag is hetzelfde. Genoeg werk en een uitdagende baan met toekomst!

Help Alliander om het gasnet klaar te maken voor een toekomst met duurzame gassen en groene stroom! We leiden je betaald op tot gasmonteur en jij krijgt meteen een baan mét salaris en een eigen bus. Klinkt goed toch?

Wil jij meer weten over een baan als gasmonteur? Heb jij een afgeronde technische vmbo of mbo opleiding op zak? Dan is de kennisavond op dinsdag 23 mei, in ons opleidingscentrum bij Liander in Duiven, interessant voor jou! 

Tijdens de kennisavond nemen onze monteurs en docenten je mee door ons super gave opleidingscentrum. Je komt alles te weten over de betaalde opleiding en een uitdagende baan met veel vrijheid en afwisseling. En dat alles onder het genot van een lekker stuk pizza!

Ben of ken je iemand die meer wil weten over een mooie carrière in de techniek? Schrijf je in voor de kennisavond op dinsdag 23 mei via werkenbij.alliander.com/kennisavond.
Dinsdag 23 mei van 17.00 tot 20.00 uur bij Liander (onderdeel van Alliander) aan Dijkgraaf 4 in Duiven. Meer weten? werkenbij.alliander.com/kennisavond

Uitgelicht

Digitale krant