Afbeelding

Perfect Skin & Beauty viert de zomer met een spectaculaire laseractie!

Zakelijk

HUISSEN - Perfect Skin & Beauty, het toonaangevende huidinstituut in Huissen, kondigt met groot enthousiasme haar zomerse laseractie aan. Vanaf 1 augustus tot 30 september kunnen klanten profiteren van exclusieve kortingen op onze baanbrekende laserbehandelingen voor definitief ontharen met de Mediostar Laser.

De zomer is in volle gang en Perfect Skin & Beauty staat klaar om iedereen voor te bereiden om stralend en haarvrij van zomer 2024 te genieten. Met onze Mediostar Laser, een geavanceerd lasersysteem dat veilig en effectief is, bieden we onze klanten de mogelijkheid om ongewenst haar voorgoed gedag te zeggen, zodat ze vol vertrouwen in de zon kunnen stralen.

Wat houdt de actie in? Gedurende de maanden augustus en september krijgen klanten maar liefst 15% korting op individuele laserbehandelingen

En er is nog meer reden tot vreugde! Voor degenen die streven naar langdurige resultaten, biedt Perfect Skin & Beauty de Summer Strippenkaart aan. Koop een strippenkaart van 6 behandelingen en ontvang 2 gratis behandelingen als bonus! Kies je 2 zones, dan geld de actie 2 + 1 zone gratis.

Waarom kiezen voor Perfect Skin & Beauty?

“Bij Perfect Skin & Beauty staan onze klanten altijd centraal. Onze gecertificeerde laserexperts zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige behandelingen in een professionele en comfortabele omgeving. We begrijpen dat iedere klant unieke behoeften heeft en daarom zullen we tijdens een gratis adviesgesprek een persoonlijk behandelplan opstellen, volledig afgestemd op het huidtype en de wensen van de klant.

Met onze geavanceerde Mediostar Laser kunnen we veilig en pijnloos ongewenst haar verwijderen, zodat klanten stralend en zelfverzekerd de zomer tegemoet kunnen gaan. Bovendien bieden we een hygiënische en ontspannende omgeving waarin onze klanten zich op hun gemak voelen.”

Hoe maak je een afspraak?

“Mis deze geweldige kans niet om te profiteren van onze zomeractie en bereid je voor op een haarvrije zomer 2024! Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe onze laserbehandelingen jou kunnen helpen om de zomer in stijl door te brengen. Je kunt eenvoudig een afspraak maken via onze website www.perfectskinenbeauty.nl of door ons te mailen via info@perfectskinenbeauty.nl of app ons via 06 193 53 228

Voor meer informatie over Perfect Skin & Beauty en onze zomerse laseractie, neem contact met ons op via info@perfectskinenbeauty.nl.”

Uitgelicht

Digitale krant