Derde en vierde generatie: Melissa en haar zoon Fransino Bosvelt!
Derde en vierde generatie: Melissa en haar zoon Fransino Bosvelt!

Twintig jaar Gebakkraam Bosvelt in Huissen

Zakelijk

HUISSEN - Twintig jaar lang heeft Melissa van Gebakkraam Bosvelt haar passie voor oliebollen gedeeld met de inwoners van Huissen. Een jubileum dat gevierd mag worden! Terugkijkend op de beginjaren, herinnert Melissa zich hoe zij en haar man als jonge ondernemers de oliebollen nog samen bakten. 

“We waren nog jonkies,” vertelt ze met een glimlach. Het idee ontstond tijdens een kermisbezoek in Huissen, toen ze merkten dat er geen oliebollenkraam was. Het jaar daarop waren ze zelf van de partij en sindsdien staat de Gebakkraam er nu al twintig jaar.

Het succes is onmiskenbaar; dit jaar zijn de bollen voor de vierde keer op rij bekroond met goud door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum. Een buitengewone prestatie! De kers op de taart is de met goud bekroonde Berlinerbol, rijkelijk gevuld met verrukkelijke Zwitserse room.

En alsof dat nog niet genoeg is, belooft Melissa dit jubileumjaar met een extra speciale bol te komen. “Nog even geduld, maar het wordt een fantastische jubileumkanjer voor elke liefhebber.”

In de loop der jaren is er veel veranderd in oliebollenland, maar de klassieke oliebol en appelbol blijven onverminderd populair. Naast deze klassiekers zijn er nu een keur aan bollen in allerlei smaken en variaties. De tompouce is een grote favoriet, en de crompouce is inmiddels ook niet meer weg te denken.

Vanaf nu staat Melissa met Gebakkraam Bosvelt weer dagelijks, ook op zondag, op parkeerterrein De Molenweide aan de Stadsdam. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties? Volg dan hun Facebook en Instagram-pagina’s voor dagelijks verse updates!

Uitgelicht

Digitale krant