Afbeelding

Rijwielhuys Lingewaard neemt Tweewielercentrum Koos Huberts over

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN – In het nieuwe jaar zal de nadruk op 'nieuw' liggen bij Tweewielercentrum Koos Huberts. Per 1 januari mag Bart Derksen zich er de nieuwe eigenaar van noemen en zal er een nieuwe naam op de gevel komen te staan: Rijwielhuys Lingewaard. De service is gelukkig niet nieuw, die is er al ruim vijftig jaar uitmuntend en dat zal het ook zeker blijven!

Wie is Bart Derksen? Bart (37) is zo gezegd een oude bekende bij Koos Huberts. Op zijn 16e liep Bart er zijn eerste en tweede stage, voor zijn opleiding aan de Gazelle Bedrijfsschool. Tijdens zijn opleiding tot bromfietsmonteur deed Bart 15 jaar ervaring op als monteur en later ook als bedrijfsleider bij een rijwielzaak in Arnhem. Daarna werd hij gevraagd voor een scooterzaak in Arnhem. Bart: 'Daar heb ik een leuke tijd gehad en echt veel geleerd, maar mijn goede ervaringen bij Koos Huberts bleven altijd in mijn achterhoofd zitten.' En nu Bart een ervaren vakman is, greep hij de kans om Tweewielercentrum Koos Huberts over te nemen met beide handen aan.

Wat kan men verwachten van Rijwielhuys Lingewaard? 'In december en januari kan men profiteren van aantrekkelijke kortingen op het gehele assortiment! Rijwielhuys Lingewaard is officieel dealer van de merken Sparta, Union en Johnny Loco. Daarnaast bieden we alle merken scooters, zowel nieuwe als occasions en voor onderhoud en reparaties kan men natuurlijk nog steeds bij ons terecht', aldus Bart.

Het team van Koos Huberts bedankt via deze weg alle trouwe klanten voor het in hen gestelde vertrouwen, in de vele jaren dat zij hen tot dienst mochten zijn onder de naam Koos Huberts. 'En we hopen natuurlijk dat dit ook zo mag blijven onder de naam 'Rijwielhuys Lingewaard!' (www.rijwielhuyslingewaard.nl; zie ook Facebook, Instagram en LinkedIn).

Uitgelicht

Digitale krant